Anish Kapoor kunst

Op zoek naar sculpturen geïnspireerd op Anish Kapoor kunst? Ronald A. Westerhuis ziet Anish Kapoor als zijn grote voorbeeld. Zijn kunstwerken zijn dan ook in geïnspireerd op zijn werk. Uiteraard geheel in stijl van Ronald A. Westerhuis. Bekijk zijn sculpturen op de website. Uw eigen RAW sculptuur in huis? Neem contact op voor meer informatie.

Over Ronald A. Westerhuis

Ronald is een kunstenaar die zijn studio heeft gevestigd in Zwolle. Zijn focus ligt voor bij Roestvrij staal en het vinden van de juiste balans tussen deze industriële elementen, natuurlijk en ruimte. Van exposities in Shanghai en Mallorca tot Amsterdam is Ronald A. Westerhuis niet meer weg te denken in de hedendaagse kunst. Bekijk eens zijn sculpturen en sta versteld! Uiteraard kunt u zelf ook een sculptuur aanvragen.

Projecten

Iedereen kent wel het festival Lowlands. Op dit grote festival heeft Ronald A. Westerhuis zijn landschapskunst al mogen tentoonstellen. Ten tweede hebben zijn wandschalen in het prachtige hotel/restaurant de Librije mogen hangen. Lees meer over deze projecten. Tot slot vindt u de Anish Kapoor geïnspireerde kustwerken in Museum de Fundatie in Zwolle.

Anish Kapoor kunt | Door RAW

Zoals eerder benoemd kunt ook u eigenaar worden van een eigen RAW sculptuur! Bekijk onze webshop. Hier vindt u bijvoorbeeld de Limited Edition Flower Vase of de ‘pillow’. Een speciaal verzoek? Bel naar 06 171 508 06. Wij staan u graag te woord. Vergeet Ronald A. Westerhuis niet te volgen op Facebook. Hier deelt de kunstenaar zijn nieuwste werken en projecten. Wij hopen u snel te voorzien van een prachtig kunstwerk!