Betaalbare kunst metaal

Op zoek naar betaalbare kunst metaal? Bekijk eens de kunstwerken van Ronald A. Westerhuis. Sculpturen van elk formaat, in verschillende prijsklasse. Neem contact op met ons om meer te weten te komen over het aanvragen van een eigen sculptuur. Ziet u het al voor u? In uw tuin, bedrijfspand of woning. Geen project te groot voor Ronald. Maak kennis met zijn kunstwerken.

Over Ronald A. Westerhuis

Voor unieke sculpturen zit u goed bij Ronald A. Westerhuis. Waarom? Met zijn jarenlange passie voor RVS kunst, maakt hij de meest indrukwekkende kunstvormen die u ooit gezien heeft. Neem bijvoorbeeld wandschalen, landschapssculpturen of zelfs kussens van staal. Zijn exposities zijn te zien in steden in binnen- én buitenland. Amsterdam, Mallorca en Shanghai. Goed om te benoemen is dat zijn kunstwerken zelfs onderdeel uitmaken van de privé collectie van Prins Albert (Monaco). Bekijk direct alle sculpturen op de website. Een eigen kunstwerk aanvragen? Neem contact op.

Projecten

Bent u al bekend met de verschillende kunstprojecten van Ronald A. Westerhuis? Deze vindt u op de website. Een voorbeeld is Stepping Stones bij Museum de Fundatie. Benieuwd naar de making off? Bekijk de video. Ook vindt u bij de projecten het ongelofelijke kunstwerk ter nagedachtenis aan de slachtoffers van MH17. Een groots sculptuur voor een gebeurtenis die niemand zal vergeten.

Betaalbare kunst metaal bestellen | Ronald A. Westerhuis

Een sculptuur van Ronald A. Westerhuis aanvragen? Doe dit via de website! Vul het contactformulier in. Wij zullen u zo snel mogelijk te woord staan. Samen kijken we naar een passend roestvrij stalen sculptuur op maat. Volg Ronald ook op social media. Wil u nu iemand spreken? Bel naar 06-17150806.
Volg Ronald ook op social media.