Kunst aan de muur kopen

U wilt graag kunst aan de muur kopen. Ontdek nu de prachtige sculpturen van Ronald A. Westerhuis! Een bijzondere kunstenaar met een voorliefde voor roestvrij staal materiaal. Wilt u een persoonlijk kunstwerk op maat? Vraag deze aan! Ronald A. Westerhuis nodigt u graag uit in RAW studio in Zwolle. Maak een afspraak of neem contact op via het contactformulier.

Wandschalen en andere sculpturen

Kunstwerken van Ronald A. Westerhuis die geschikt zijn aan de muur zijn de bijzondere wandschalen. In verschillende kleuren, grootte en uiteraard materiaal. De basis blijft altijd bij RVS. Wel voegt hij andere elementen toe. Denk aan diamant. Een voorbeeld van een wandschaal met diamant vindt u op de website bij het sculptuur overzicht. Samengevat is er keuze genoeg voor uw verzoek.

Kunstwerken voor in de tuin

Naast sculpturen aan de wand, vindt u bij Ronald A. Westerhuis ook landschap sculpturen en andere kunstwerken. Ideaal voor een prachtige (binnen)tuin in uw woning of bedrijfspand. Goed om te benoemen is dat vele sculpturen tentoon gestaan hebben in binnen- en buitenland. Vanzelfsprekend is dit erg bijzonder! U kunt eigenaar zijn van een van deze prachtige stukken. Ook Prins Albert van Monaco heeft zijn privécollectie uitgebreid met werk van Ronald A. Westerhuis. U ook? Neem vandaag nog contact op.

Meer informatie aanvragen

De mogelijkheden ontdekken van Ronald A. Westerhuis? Hij gaat graag met u in gesprek in zijn studio in Zwolle. Studio RAW. Bekijk eens zijn studio. Tot slot kunt u Ronald volgen via Facebook. Hier neemt hij u mee in zijn projecten en opdrachten.