Kunst webshop

Op zoek naar een kunst webshop? Bekijk nu de sculpturen van Ronald A. Westerhuis in de webshop op de website. Limited edition kunstwerken van de Zwolse kunstenaar, bekend van exposities bij Museum de Fundatie, Smith Davidson Gallery Amsterdam/ Miami en ontwerp van het Nationaal Monument MH17. Zelf een Ronald A. Westerhuis in huis halen? Lees dan snel verder of bekijk de webshop.

Sculpturen van RAW

Zoals hierboven benoemd is, zijn de sculpturen en kunstwerken van Ronald. A. Westerhuis niet meer weg te denken uit de hedendaagse kunstwereld. Zijn liefde voor RVS materialen komt voort uit zijn werk in de offshore, waar hij veel heeft gewerkt met dit materiaal. Eén van zijn meest bijzondere sculpturen vindt u terug in Vijfhuizen, het Nationaal Monument MH17. “Een ontzettend memorabele opdracht. Ik ben erg dankbaar.” Aldus Westerhuis. Lees meer over het project op de website. Naast dit project vindt u ook andere interessante projecten op onze website, bijvoorbeeld in binnen- en buitenland.

Groot en kleine sculpturen | Kunst webshop

Bij Ronald A. Westerhuis kunt u terecht voor grote en kleine sculpturen. Bekijk eens de webshop! Hier vindt u bijvoorbeeld de Limited Edition Flower Vase. Maar ook grotere werken. Voor ieder wat wils. De Flower Vase is bijvoorbeeld ideaal om als luxe cadeau te geven aan een vriend, vriendin of relatie. Maar ook voor in eigen huis of bedrijfspand! Goed om te benoemen is dat de vaas gemakkelijk te bestellen is in de webwinkel. Let op! Er zijn er maar 100 geproduceerd. Samenvattend; een exclusief item.

Exclusieve kunstwerken

Bent u op zoek naar exclusieve kunst voor in uw woning of tuin? Neem contact op! Ronald nodigt u graag eens uit in de studio. Samen gaan we in gesprek over de mogelijkheden. Doe inspiratie op via de website en ontdek de eindeloze mogelijkheden van RAW. Volg Ronald A. Westerhuis via Facebook. Zo blijft u op de hoogte van al het nieuws rondom nieuwe sculpturen en bijzondere projecten van de kunstenaar.