Kunstobjecten voor tuin

Kunstobjecten voor tuin aanschaffen? Neem een kijkje in de kunstcollectie van Ronald A. Westerhuis. Inspirerende RVS sculpturen passend bij ieder landschap. Ronald gelooft in de kracht van landschapskunst. Zijn kunstwerken functioneren dan ook als kunstvorm in de context van de publieke ruimte. Ontdek wat mogelijk is. Neem direct contact op en ontvang informatie over kunstobjecten voor in de tuin of in huis.

Projecten Ronald A. Westerhuis

De Zwolse kunstenaar focust zich met zijn concepten op het vinden van de balans tussen natuur, koele industriële elementen en ruimtelijke inzichten. Goed om te benoemen is dat de sculpturen van Ronald A. Westerhuis ook terug te vinden zijn in verschillende exposities in Nederland en China. Wanneer men allereerst contact maakt met het kunstwerk, zorgt de reflectie van het RVS oppervlakte voor licht, schaduw en een verbluffend schouwspel aan licht en reflectie. Ontdek de projecten van Ronald A. Westerhuis.

Sculptuur aanschaffen

Naast dat Ronald A. Westerhuis te zien is in musea en exposities, werkt hij ook regelmatig samen met architecten voor het ontwerpen van landschapskunst. Van sculpturen op Lowlands tot het ontwerp van het nationaal monument MH17. Maar ook prachtige wandschalen voor hotel/ restaurant De Librije. Samengevat bijzondere projecten met ieder een eigen betekenis. Goed om te benoemen is dat u ook een eigen Ronald A. Westerhuis in uw eigen huis of tuin kunt aanschaffen. Bekijk de webshop, of neem contact op voor meer informatie. Ronald gaat graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Kunstobjecten voor tuin

Zoals hierboven benoemt kunt u een eigen sculptuur van Ronald A. Westerhuis aanschaffen. In huis, tuin of andere omgeving. Vraag naar de mogelijkheden. U kunt contact opnemen door te mailen naar studio.ronaldwesterhuis@gmail.com of bel +31 6 171 508 06. Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom de Zwolse kunstenaar? Volg Ronald A. Westerhuis op Facebook.