Kunstwerk voor in de tuin

Kunstwerk voor in de tuin kopen? Ontdek de exclusieve sculpturen van Ronald A. Westerhuis! In verschillende vormen en maten. Graag gaat Ronald met u in overleg voor een kunstwerk op maat, naar uw persoonlijke wens. Bekijk eens onze sculpturen op de website. Vraag meer informatie aan! Wij hopen u snel te zien.

Over Ronald A. Westerhuis

Ronald zijn kracht ligt in het ontwerpen en fabriceren van rvs sculpturen. Met verschillende projecten in binnen- en buitenland kunt u zijn werken overal ter wereld vinden. Denk aan exposities in Spanje, China en natuurlijk ons eigen land. Wist u dat de sculpturen van Ronald ook zijn opgenomen in de privécollectie van Prins Albert (Monaco)? Ook u kunt eigenaar worden van een prachtig RAW kunstwerk voor in de tuin. Doe alvast inspiratie op en neem contact op voor de mogelijkheden.

Bijzondere projecten

Een van de bijzondere kunstwerk projecten van Ronald A. Westerhuis is wel het herdenking monument voor de slachtoffers van MH-17. Een bizarre gebeurtenis die in de toekomst zeker niet vergeten mag worden. Bekijk hier meer over dit project. Wilt u andere projecten bekijken? Deze vindt u op de website.

Kunstwerk voor in de tuin aanvragen

Uw eigen Ronald A. Westerhuis in huis halen. Het kan! De mogelijkheden zijn eindeloos. Vraag nu meer informatie aan. Wij zullen zo snel mogelijk een afspraak met u inplannen om alles wensen te bespreken. Vergeet Ronald A. Westerhuis niet te volgen op Facebook! Hier deelt hij al zijn nieuwste projecten en bezigheden.