Metalen kunstwerk voor aan de muur

Op zoek naar een metalen kunstwerk voor aan de muur? Ontdek de sculpturen van Ronald A. Westerhuis. De RVS-creaties van de Zwolse kunstenaar reizen de gehele wereld over! Van een expositie bij SmithDavidson Gallery tot de privécollectie van Prins Albert van Monaco. Ook u kunt een eigen Ronald A. Westerhuis bezitten. Hoe u deze aanschaft? Bekijk de website, webshop of neem direct contact op met ons.

Wandschalen

Een van de kunstwerken voor aan de muur is bijvoorbeeld de Energizer Silver Diamond. Een sculptuur uit 2017. Bekijk deze op onze website. Doe direct inspiratie op voor uw eigen kunstwerk van Ronald A. Westerhuis! Goed om te benoemen is dat u van harte welkom bent in de studio. Deze vindt u in Zwolle. Studio RAW is een cultureel nest waar onder andere exposities plaatsvinden. Meer weten over onze studio? Neem contact op voor meer informatie of neem een kijkje in de studio op de website.

Projecten Ronald A. Westerhuis

De projecten van Ronald A. Westerhuis lopen uiteen. Van grote massale projecten tot kleinere exposities in kunstgalerijen en privécollecties. Wist u bijvoorbeeld dat de kunstwerken van Ronald A. Westerhuis vaak te zien zijn bij Museum de Fundatie? Op social media blijft u op de hoogte van alle exposities en nieuwe projecten van Ronald. Volg hem nu.

Metalen kunstwerk voor aan de muur

Wilt u meer informatie over het ontwerp en aanschaffen van een kunstwerk, gemaakt door Ronald A. Westerhuis? Neem contact op via de website. Ronald zal zo snel mogelijk contact met u opnemen voor een afspraak in de studio. Bekijk ook eens de webshop! Hier vindt u onder andere de Limited Edition Flower Vase. Een prachtige en stoere vaas. Een luxe cadeau waar er maar enkele van beschikbaar zijn. Zo heeft u ook een échte Ronald A. Westerhuis in uw collectie. Een kans die u niet aan u voorbij moet laten gaan!