Museum kunst kopen

Museum kunst kopen? Bekijk de kunstwerken van Ronald A. Westerhuis. Bekend van zijn exposities in Museum de Fundatie, Smith Davidson Gallery Amsterdam/ Miami en Gerhardt Braun Gallery in Mallorca. Haal een echt kunstwerk in huis van Ronald A. Westerhuis. Vraag nu een project of sculptuur aan. Ook kunt u een kijkje nemen in de webshop.

Het werk van Ronald A. Westerhuis

Het focuspunt van de sculpturen en concepten van Ronald A. Westerhuis ligt hem vooral in het vinden van de balans tussen ruimtelijke inzichten, natuur en koele industriële elementen als RVS. Zodra de bezoeker van de expositie contact maakt met het sculptuur, ontdekt hij of zij een prachtig schouwspel van licht, schaduw en reflectie. Benieuwd naar alle ontwerpen? Bekijk de sculpturen op de website.

RAW in eigen huis

Bent u op zoek naar een kunstwerk voor in uw eigen woon- of werkomgeving? Dan zit u goed bij studio RAW. Ronald gaat graag met u in gesprek over de wensen die u heeft. Samen met u wordt het sfeerbeeld bepaald, waarnaar Ronald zijn ontwerp en kunst gaat vormgeven.

Maak een afspraak met Ronald A. Westerhuis door te mailen naar studio.ronaldwesterhuis@gmail.com of bel +31 6 171 508 06. De studio zal zo snel mogelijk contact met u opnemen. Tot slot blijft u op de hoogte van al het nieuws rondom de kunstenaar via Facebook. Volg Ronald nu via zijn eigen pagina en ontdek nieuwe samenwerkingen, projecten en exposities in binnen- en buitenland.

Museum kunst kopen

Museum kunst kopen doet u bij Ronald A. Westerhuis. Wist u bijvoorbeeld dat de kunstwerken over de hele wereld terug te vinden zijn? Denk aan Nederland, China maar ook Monaco. U vindt de kunst van Ronald A. Westerhuis namelijk terug in de privé collectie van Prins Albert. Schaf nu uw eigen sculptuur van Ronald Westerhuis aan!