Sculptuur kopen

Een sculptuur kopen? U zit goed bij Ronald A. Westerhuis. Klein, groot, binnenshuis, buitenshuis. Ronald maakt graag een sculptuur op aanvraag voor u. Samen wordt besproken wat de wensen zijn. Wilt u bijvoorbeeld iets aan de muur? Dan is een wandschaal misschien wel wat voor u. Ontdek meer op de website. Neem contact op voor meer informatie.

Limited edition kunstwerken kopen

Wilt u een prachtig stuk van Ronald A. Westerhuis toevoegen aan uw (privé) collectie? Bekijk de gehele collectie eens op de website. Hier vindt u verschillende bijzondere stukken. Doe inspiratie op voor uw persoonlijke aanvraag. Wilt u iemand spreken over uw wens? Neem dan contact op via het contactformulier. Ook kunt u ons bellen via het volgende telefoonnummer: 06-17150806.

Balans natuur en industriële elementen

Ronald A. Westerhuis is een Zwolse kunstenaar die met zijn concepten de balans probeert te vinden tussen de natuur, koele industriële elementen en ruimtelijke inzichten. Deze concepten zijn veelal getoond in exposities in binnen- en buitenland. U zult zien, dat zodra u contact maakt met één van de kunstwerken, de reflectie van de oppervlakte zorgt voor een schouwspel aan reflectie en licht.  Is uw interesse gewerkt? Lees meer over Ronald A. Westerhuis.

Een sculptuur kopen | Ronald A. Westerhuis

Voeg nu een kunstwerk van Ronald A. Westerhuis toe aan uw collectie! Zoals eerder benoemd kunt u contact opnemen via het contactformulier op de website. Ronald nodigt u graag uit om meer te ontdekken over zijn sculpturen. Blijf op de hoogte van Ronald zijn nieuwste projecten via Facebook.