Unieke kunst aan de muur

Unieke kunst aan de muur in huis of in uw bedrijfspand? Ontdek de wandschalen van Ronald A. Westerhuis. Een bijzonder rvs kunstvoorwerp, naar uw wens. Ronald heeft al tientallen wandschalen in zijn collectie. Deze vindt u op de website! Interesse in unieke RAW kunst aan de muur? Neem contact op voor meer informatie.

Wandschalen en grote RVS sculpturen

Aan de muur is een wandschaal een prachtig kunstvoorwerp. Buiten dat heeft Ronald A. Westerhuis nog veel meer om aan uw kunstcollectie toe te voegen. Wat denkt u bijvoorbeeld van een prachtig ‘kussen’? Dit voorwerp heeft zelfs onderdeel mogen uitmaken van de expositie in SmithDavidson Gallery in Amsterdam.

Over Ronald A. Westerhuis.

Schalen, landschap sculpturen of kussens van staal. Zijn jarenlange passie voor roestvrij staal is terug te vinden in zijn huidige werken. De sculpturen van Ronald A. Westerhuis zijn te zien in exposities in binnen- en buitenland! Bijzonder groots. Shanghai, Mallorca en uiteraard Amsterdam zijn steden waar Ronald terug te vinden is. Wist u dat zijn sculpturen zijn opgenomen in de privé collectie van Prins Albert van Monaco? Ook u kunt een bijzonder en uniek kunstvoorwerp in huis halen van Ronald. Bekijk de sculpturen.

Contact opnemen over unieke kunst aan de muur

Wilt u in gesprek gaan over het ontwerp van uw nieuwe wandsculptuur? Neem direct contact op via het contactformulier. Ook kunt u bellen naar: 06 17 15 08 06. Wij hopen u snel te mogen voorzien van een prachtig kunstwerk! Volg ook de werken van Ronald A. Westerhuis op Facebook.