Vaas design

Op zoek naar limited edition kunst? Bekijk eens de kunstwerken van Ronald A. Westerhuis. De Nederlandse kunstenaar is actief als maker van landschapskunst en abstracte sculpturen. Wandschalen, beelden en zelfs het ontwerp voor het Olympisch Vuur in Beijing, China. Maak kennis met de tijdloze limited edition kunst van Ronald A. Westerhuis. Bekijk alle sculpturen of ga direct naar de webshop.

Over Ronald A. Westerhuis

Ronald geeft een erg onder de indruk te zijn van offshore constructies van RVS. “Het is een fascinerend materiaal.” geeft hij aan. Het is koud, hard en heeft een tijdloze gevoeligheid. Ik wilde daar iets mee doen! Ik heb snel mijn eerste workshop gehuurd en ben aan mijn eerste project begonnen.’’

Ronald is zich bewust van de kracht van kunst. Zijn kunstwerken zijn te vinden over de hele wereld. Bijvoorbeeld in kunstgalerijen, musea en ook in de privé collectie van Prins Albert van Monaco. Daarnaast gaat hij ook samenwerkingen aan met architecten als Daniel Libeskind. Bekijk alle projecten op de website. Volg Ronald ook op social media en blijf op de hoogte van al het nieuws.

Musea en privé collecties

Zoals eerder benoemd zijn de sculpturen van Ronald A. Westerhuis terug te vinden in musea. Denk aan een expositie ‘Size Does Matter’ in Museum de Fundatie in Zwolle. Maar ook zijn sculpturen Stepping Stones en Vortex hebben plaats mogen nemen in het museum. Bent u op zoek naar sculpturen voor het samenstellen van een interessante expositie? Bekijk de sculpturen en neem contact op.

Limited edition kunst aanschaffen

Een kunstwerk van Ronald A. Westerhuis toevoegen aan uw collectie? Dit kan! Goed om te benoemen is dat u in de webshop limited edition kunst kunt vinden. Heeft u een verzoek voor iets speciaals? Neem contact op voor een afspraak. Bel naar +31 6 171 508 06 of stuur een e-mail. Ronald nodigt u graag uit in de studio om meer te ontdekken.